Echtscheidingsadvocaat

Ondersteuning in de procedure tot een echtscheiding of bemiddeling bij een scheiding zijn een van de onderdelen waar echtscheidingsadvocaat mr. Pauline Baken gespecialiseerd in is. Ze heeft al vele echtscheidingszaken behandeld als advocaat en –mediator, waarbij ze complexe zaken over onder andere alimentatie- en omgangsregelingen en boedelverdelingen succesvol heeft opgelost.

Advocaat Pauline Baken

Advocaat mr. Pauline Baken

Mr. Pauline Baken is in 2009 beëdigd als advocaat. Na haar beëdiging is ze werkzaam geweest bij een advocatenkantoor, waarna ze in 2010 verbonden is aan het kantoor Rechtshulp Noord Advocaten te Leeuwarden. Sinds 2013 is ze actief als echtscheidingsadvocaat en sinds 2017 ook als mediator.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en vertel mr. Baken uw verhaal:

E-mail: info@advocatenkantoorbaken.nl
Tel: 058 760 0000

“In goede overeenstemming en zonder conflict scheiden is niet altijd mogelijk, maar in beide gevallen kan ik u bijstaan als advocaat of bemiddelen als mediator om dit alsnog te bereiken.” – Mr. Pauline Baken

Specialisaties bij echtscheidingen

Bij echtscheidingen waar beide partijen niet meer door een deur kunnen heeft u ondersteuning nodig om de geschillen op te lossen. Als echtscheidingsadvocaat is mr. Baken gespecialiseerd in:

  • Alimentatieregelingen
  • Boedelverdelingen
  • Omgang- en gezagsregelingen
  • Ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen
  • Wettelijke erkenning kinderen

Ook wanneer u begeleid wilt worden in de rechtelijke procedure tot een echtscheiding, als u rechtelijk verweer wilt voeren tegen een alimentatieverzoek of als er geschil bestaat over het ouderlijk gezag kan mr.  Baken u helpen. Meer informatie over de diensten vindt u bij Personen- en familierecht of via ons telefoonnummer 058 760 0000.

Scheidingsmediation: iets voor mij?

Wanneer u en uw ex-partner in goede overeenstemming uit elkaar willen gaan, kan scheidingsmediation een oplossing zijn. Hierbij bemiddelt een mediator tussen beide partijen en zorgt hij/zij voor een snellere scheiding zonder conflict. De mediator helpt onder andere bij het overleg over de boedelverdeling, de omgangsregelingen en de alimentatieregeling. In veel gevallen zorgt mediation ervoor dat zaken snel worden afgesproken en verdeeld, waardoor u eerder verder kunt met het opbouwen van een nieuw leven. In tegenstelling tot een rechtszaak geeft mediation u ook meer inspraak en verantwoordelijkheid in het oplossen van de echtscheiding.

Mr. Pauline Baken is een professionele mediator met ervaring in het oplossen van echtscheidingszaken. Ze gaat de dialoog aan met u en uw ex-partner en helpt u om er samen uit te komen. Op de pagina mediation vindt u meer informatie, waaronder over de werkwijze van mediation en de kosten.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Vul het contactformulier in en vraag een vrijblijvend gesprek aan met mr. Baken Vertel haar uw verhaal en laat u informeren over ondersteuning en bemiddeling bij echtscheidingen.

Adres- en contactgegevens

Advocatenkantoor Baken
Jacob Catsplein 1
8913 CS Leeuwarden

Tel:058 760 0000

E-mail: info@advocatenkantoorbaken.nl

Bereikbaarheid

Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Naam *
Voorletter(s) *
Aanhef *
Adres *
Woonplaats *
Telefoon *
E-mailadres *
Stel hier uw vraag *