Contact

Advocatenkantoor Baken is gevestigd in kantoorpand ‘Tesselstate’ aan de Tesselschadestraat 6 te Leeuwarden, op zo’n 300 meter van station Leeuwarden.Advocatenkantoor Baken Leeuwarden

Contactgegevens

Tesselschadestraat 6
8913 HB, Leeuwarden
Telefoon: 058 760 0000
info@advocatenkantoorbaken.nl

Verhuizing per 1 april

Per 1 april zullen wij gevestigd zijn op onderstaand adres. Deze locatie is vlakbij ons huidige adres.

Jacob Catsplein 1
8913 CS, Leeuwarden
Routebeschrijving

Openingstijden

U bent op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het kantoor. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar dan loopt u wel het risico dat mr. Baken op het moment van uw bezoek niet aanwezig is. Bel voor de zekerheid daarom altijd even van te voren, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Routebeschrijving naar ons huidige adres

advocatenkantoor-baken-tesselschadestraat-6Het kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Buslijnen 1, 70, 71, 97, 671 en 674 stoppen voor de deur op halte Tesselschadestraat. Met de auto:

  • Vanaf Station Leeuwarden: Rij vanaf het Stationsplein in de richting van het centrum en neem direct de rotonde linksaf naar de Lange Marktstraat. Ga vervolgens op twee rotondes rechtdoor. Bij de eerste afslag ziet u het kantoor aan uw rechterkant liggen.
  • Vanaf rondweg: Het kantoor ligt vlak naast de rondweg. Rij in westelijke richting tot de rotonde bij het World Trade Center. Volg daar de richting Centrum/Station. Ga vervolgens bij de vierde afslag linksaf.

Parkeren kan achter het kantoor op parkeerterrein Fonteinland. Dit kost slechts 30 cent per uur.

Vragen? Neem direct contact op

Heeft u een vraag over de diensten van Advocatenkantoor Baken of over uw juridische probleem? Vul het onderstaande contactformulier in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Naam *
Voorletter(s) *
Aanhef *
Adres *
Woonplaats *
Telefoon *
E-mailadres *
Stel hier uw vraag *