Advocaat

Sinds 2013 voert advocaat mr. Pauline Baken haar eigen praktijk aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Vanuit haar kantoor biedt ze rechtsbijstand op de gebieden van personen- en familierecht, contractenrecht en vreemdelingenrecht. Daarbij staat ze niet alleen particulieren bij; ook ondernemers kunnen bij haar terecht.

Diensten

Zoekt u rechtsbijstand bij een juridisch vraagstuk in één van de bovengenoemde rechtsgebieden? Bel naar 058 – 760 0000 of stuur een mail naar info@advocatenkantoorbaken.nl om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Personen- en familierecht

Binnen het personen- en familierecht vallen situaties die doorgaans van grote invloed zijn op uw dagelijks leven. Op het moment dat u bijvoorbeeld in een echtscheiding verwikkeld bent, wilt u graag een persoonlijke en deskundige aanpak. Bijstand van een advocaat biedt ondersteuning tijdens bijvoorbeeld het scheidingsproces of wanneer u een conflict over de alimentatie heeft. Advocatenkantoor Baken kan u tevens bijstaan bij kwesties over ouderlijk gezag of aanvaringen met Bureau Jeugdzorg.
> Meer over familierecht

Contractenrecht

Heeft u onlangs een contract getekend of bent u van plan deze te tekenen, maar twijfelt u of de inhoud van dit contract de wet volgt? U kunt het contract bij mr. Baken na laten lopen, zodat u precies weet waar u voor tekent. Ook het opstellen van nieuwe contracten of aanpassen van standaardcontracten kunt u via mr. Baken laten verzorgen. Mochten er onverhoopt toch conflicten ontstaan over de inhoud of afhandeling van een contract, dan kan Advocatenkantoor Baken u in het conflict vertegenwoordigen en zo uw belangen optimaal behartigen.
> Meer over contractenrecht

Vreemdelingenrecht

Advocatenkantoor Baken is gespecialiseerd in het aanvragen van verblijfsvergunningen en visa voor u of uw familieleden, ook wanneer zij nog in het buitenland verblijven. Daarnaast wordt begeleiding geboden bij asielaanvragen in Nederland en de daaropvolgende asielprocedure.
> Meer over vreemdelingenrecht